Inschrijven

Registratieformulier

Bestaat uw team uit minder dan 5 personen? Plaats dan "N/A" in bovenstaande velden waar u geen naam invult.
Elk team kan inschrijven als lid van ie-net of KVCV als minstens één van de deelnemende personen lid is van één van deze verenigingen. Personeelsleden en studenten verbonden aan het Departement Fysica van de Universiteit Antwerpen zijn automatisch lid van Antwerp Young Minds (AYM). De ploegen waarvan minstens één deelnemer lid is van één van de drie organiserende verenigingen ontvangen bij aanmelding op de quiz drankbonnetjes ter waarde van 5 euro

Privacy: ten behoeve van de organisatie van de Wetenschaspquiz kunnen bovenstaande gegevens gedeeld worden met elk van de drie organiserende verenigingen (i.e. ie-net jongeren, KVCV, Antwerp Young Minds). Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om informatie over de Wetenschapsquiz en uw inschrijving in het bijzonder te communiceren. Indien u één of meerdere van de checkboxes heeft aangevinkt, zal uw e-mailadres ook opgenomen worden in de mailinglijst(en) van de desbetreffende vereniging(en).

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Sponsors

 

 

 

 

 

Wenst u het logo van uw bedrijf of organisatie hier vermeld? Klik hier om het sponsordossier aan te vragen.

Organisatie door:

                     

ie-net

ie-net is het dynamisch contactpunt tussen ingenieurs, bedrijven, overheids- en opleidingsinstellingen. Het ondersteunt ingenieurs op het vlak van opleiding en netwerking, en begeleidt hen op ieder kruispunt in hun carrière. Doorheen het jaar worden meerdere cursussen en events voor de leden georganiseerd. Dit omvat bedrijfsbezoeken alsook culturele activiteiten, conferenties en interactieve workshops.

Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging (KVCV)

De Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging staat als onafhankelijke vereniging ten dienste van iedereen met een passie voor chemie. Onze doelgroep omvat studenten en professionals uit de chemie, biochemie, biotechnologie, ingenieurswetenschappen, farmacie en life sciences. Al meer dan 75 jaar brengt de vereniging deze mensen samen. 

Antwerp Young Minds (AYM)

Antwerp Young Minds vormt een plaatselijke jeugdorganisatie van de European Physical Society, een internationale organisatie bestaande uit fysicastudenten en postdocs. AYM organiseert hoofdzakelijk colloquia waar (inter)nationale sprekers hun onderzoek voorstellen. 

©2019 Wetenschapsquiz.

Search