Inschrijven

Registratieformulier

Conform de coronamaatregelen zal iedere ploeg een ploegkapitein moeten aanduiden, die zijn/haar mailadres en telefoonnummer opgeeft. Let op! De inschrijving van jouw ploeg is pas geldig na betaling van het deelnamegeld, maar vervalt indien de betaling niet ontvangen is vóór vrijdag 12 november 2021. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 60 ploegen van elk maximaal 5 personen. Wie hierna nog wil inschrijven, zal op een wachtlijst terechtkomen, zodat indien er plaatsen vrijkomen de quiz alsnog volzet kan geraken. Ploegen die zich op de wachtlijst inschrijven zullen een bevestigingsmail krijgen indien één van de ploegen verzaakt van hun inschrijving, en zullen pas dan hun inschrijvingsgeld moeten betalen. Alle ploegen op de wachtlijst die uiteindelijk niet kunnen deelnemen zullen ook hiervan op de hoogte gebracht worden, ten laatste een week voor de quiz. Bij vragen of opmerkingen kan je terecht op ons mailadres wetenschapsquiz.mendeljev@gmail.com.

Privacy disclaimer:

  • Ten behoeve van de organisatie van de wetenschapsquiz kunnen onderstaande gegevens gedeeld worden met elk van de drie organiserende verenigingen (i.e. ie-net jongeren, KVCV, Antwerp Young Minds). Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om informatie over de Wetenschapsquiz en uw inschrijving in het bijzonder te communiceren. Indien u één of meerdere van de checkboxes heeft aangevinkt, zal uw e-mailadres ook opgenomen worden in de mailinglijst(en) van de desbetreffende vereniging(en).
  • Ten behoeve van contact tracing voor coronavirus kunnen contactgegevens worden doorgegeven aan overheidsinstanties. Dit gebeurt uiteraard enkel indien daar een duidelijke aanleiding voor zou zijn.
Bestaat uw team uit minder dan 5 personen? Plaats dan "N/A" in bovenstaande velden waar u geen naam invult.
Elk team kan inschrijven als lid van ie-net of KVCV als minstens één van de deelnemende personen lid is van één van deze verenigingen. Personeelsleden en studenten verbonden aan het Departement Fysica van de Universiteit Antwerpen zijn automatisch lid van Antwerp Young Minds (AYM). De ploegen waarvan minstens één deelnemer lid is van één van de drie organiserende verenigingen ontvangen bij aanmelding op de quiz drankbonnetjes ter waarde van 5 euro
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
©2021 Wetenschapsquiz.

Search